Oyuncu İrem Sak'ın acı günü! Sosyal medya hesabından paylaştı...

Ünlü oyuncu İrem Sak, babasının vefatıyla büyük bir acı yaşadı. Sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla babasını kaybettiğini duyuran Sak, hayranlarını ve sevenlerini derinden üzdü. Babasının kaybıyla sarsılan ünlü oyuncuya taziye mesajları yağarken, birçok ünlü isim de destek mesajlarını iletti.

Ünlü oyuncu İrem Sak, babası Dr. Şemsettin Sak’ın vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı. 75 yaşındaki Dr. Şemsettin Sak, rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bu acı haberin ardından İrem Sak, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak cenaze töreniyle ilgili detayları paylaştı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Annemizin biricik eşi, Canım Babamız Dr. Şemsettin Sak'ın cenazesi 18 Eylül çarşamba günü Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nden (Kanyon AVM karşısı) öğle namazına müteakip kaldırılıp Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda (6. kapı) defnedilecektir."

Bu üzücü haberin ardından İrem Sak’a çok sayıda başsağlığı ve destek mesajı geldi. Sevenleri ve dostları, oyuncuya bu zor günlerinde yanında olduklarını ilettiler.

Akbank'a ne oldu? Akbank'ta sorun mu var? MasterChef 2024'ün 5. ve 6. eleme adayı kim? Oya İloğulları Gönül Dağı dizisinden Kirli Sepeti'ne transfer oldu...
Sonraki Haber