ÖZEL HABER: FETÖ’DE NELER OLUYOR? GÜLEN’E NE İMZALATMAK İSTEDİLER, KİMİN EVİNE KAÇIRDILAR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, TÜİK'in mayıs ayı enflasyon rakamı sonrası memur ve emeklilerin maaş zammını,  FETÖ'de yaşanan son gelişmeler, ölüm döşeğindeki teröristbaşı Fethullah Gülen’e imzalatmaya çalıştıkları metin ve Gülen’in kaçırıldığı ev tartışıldı.

''DEM’Lİ AKIŞ, KCK PKK TERÖR ÖRGÜTÜ YAPILANMASINDA ÜST DÜZEY GÖREV ALMIŞ''

Bozkurt, ''DEM’li Hakkari belediye başkanı Mehmet Sıddık Akış, KCK PKK terör örgütü yapılanmasında üst düzey görev almış, sözde vergiler toplamış. KCK PKK terör örgütü dağ kadrosundaki teröristlerle irtibatını sürdürmüş. Küçük yaştaki çocukları ideolojik söylemlerle kandırarak örgüte yönlendirmiş. DEM herkese sokağa çağrısı yapmaya başladı. Bunların yeni bir Çukur Hendek planlaması yaptığını söylemiştik. Halka silahlı eylemlere hazır olun demeye getiriyor.

''FETÖ'YÜ GÜLEN'DEN SONRA KİMİN YÖNETECEĞİ TARTIŞMA KONUSU''

FETÖ'de bir karışıklıklar var. Bir anda ortaya çıkan bir şey olmadı, yıllardır konuştuğumuz şeyler. Gülen şu an hayatta ama gitti gidiyor. son dönemini yaşıyor. Gülen öldükten sonra örgütü kim yönetecek? Örgütte ciddi bir finans gücü, istihbarat ağı söz konusu. Bu gücü örgütte kimin yöneteceği tartışma konusu.

''CIA'NIN 2 SENEDİR MUSTAFA ÖZCAN'A YATIRIM YAPTIĞI İDİDASI SÖZ KONUSU''

Cevdet Türkyolu ve Mustafa Özcan alacaklarını aldıktan sonra gülen'i öldüreceklerini ve 'Psikopat yeğeni Ebuseleme öldürdü' diyecekleri iddiasının altyapısını oluşturdukları söz konusu. Türkyolu'nun gülen'i esat türkyolu'nun evine götürdüğü iddiası söz konusu. Orası FETö'nün Kandil'idir. FETÖ'de firariler arasında Cevdet Türkyolu, Mustafa Özcan ve Barbaros Kocakurt'un adamları arasında ciddi kavgalar var. Bu ekip psikolojik harp yoluyla tabanı tutmaya çalışıyor. Gülen ölmeden ya ağzından bir söz almak ya da ABD'deki tüm mal varlıklarının yetkisini almak. Türkyolu ekibi FETÖ'nün finans kaynağını ele geçirmek istiyormuş. FETÖ'de himmet dedikleri para akışının ciddi şekilde kesildiği söyleniyor. FETÖ'cü Enes Kanter'e açıklamayı birilerinin yaptırdığı söyleniyor. FETÖ'De öne çıkan 3-4 tane grup var. Türkyolu'nun amacı Mustafa Özcan'ı 'Gülen'den sonraki lider budur' şeklinde tabana empoze ettiği iddiası var. CIA'nın 2 senedir Özcan'a yatırım yaptığı ididası söz konusu. FETÖ'de Cevdet Türkyolu'nun çocukları taciz ettiği iddiası söz konusu. Ekrem Dumanlı, Barbaros Kocakurt, Cevheri Güven'in örgüt içinde sapkınları konuşuluyormuş.'' dedi.

HAKKARİ'DE PROVOKASYON ÇABALARI

Özkan, ''Van'daki meselede bölgeye yayılmak istenen provokasyon çabası vardı. Benzer bir şey Hakkari'de alttan alta fitillenmeye çalışılıyor.

FETÖ'DE NELER OLUYOR?

Görüntülerde enteresan şeyler var. Çiftliğin ağzına kadar dolu olan otoparkında sadece birkaç araç bulunuyor. 60 dönümlük kamp alanında sadece bir kişi var. Terör merkezinin girişinde 24 saat nöbet tutan silahlı ABD'li güvenlik görevlileri de orayı terk etmiş.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Hindistan'da bir dükkanda saldırı gibi görüntüler! Suriye'de sokak ortasına füze saldırısı: Ölü ve yaralılar var! Donald Trump McDonald's restoranında patates sattı Kral 3. Charles'a Avustralya'da "Bizim kralımız değilsin" diye bağırdı Oğul Barzani Türkmen oy kotasını video ile yönlendirdi! İsrail belediye toplantısı sırasında vurdu, başkan dahil 5 kişi öldü