"Özellikle üstsüz fotoğraflar istedi!"

“BEN SUSULMAMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

- Peki nasıl oldu da Diet Prada'ya senin yaşadığın bir tecrübeyi paylaşmaya karar verdin?

- Bir arkadaşımla Marcus Hyde ile ilgili konudan konuşuyorduk. Sektörde böyle farklı alanlarda ne çok isim olduğunu konuşuyorduk ki Emek ile ilgili iddia geldi. Çok ağır cinsel taciz hatta tecavüz iddiası. Birçok insan susuyor. Ben susulmaması gerektiğini düşünüyorum. Hemen Diet Prada hesabına kendi yaşadığım deneyimi paylaşabileceğimi söyledim. Hemen geri döndüler. Elimde olan yazışmaların görsellerini istediler. Ayrıca sesli olarak yaşadıklarımı anlatmamı istediler. Sonra da hesapta paylaştılar.

İŞLE İLGİLİ ŞÜPHENİZ VARSA HEMEN ORAYI TERK EDİN

- Manken olmak isteyen gençler için biraz öneriler verebilir misiniz?

- Bu işe başlarken güvenilir, iyi bir ajans gerekli. O çevreyi elde edene kadar kesinlikle iyi bir ajansa ihtiyacınız var. Bu sektörde gerçekten çok kötü kaybolunabilir. Ajanslar bunu engelliyor. İşle ilgili en küçük bir şüphe ettiğiniz an oradan ayrılmak lazım. Kimseye oradan oraya fotoğraf atarak model ya da manken olmanız imkansız. Sakın böyle bir şey yapmayın. Kendinizin başına bir şey gelmesin diye kendinizi önemseyin. Sizden istemediğiniz şeyler talep edildiğinde " Ama bu çok iyi bir fotoğrafçı dediğini yapmalıyım." gibi şeyler düşünmemeliler.

Meteoroloji'den 29 Eylül 2024 Pazar günü için tahminler yayınlandı! Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan İsmail Yüksek sürprizi ''Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez!'' Galatasaray farklı skoru koruyamadı, duraklamalarda yıkıldı! Tatiana'nın kusuru yok! Çarpan şahıs kask kamerasını yok etmiş "Okan Buruk’un kadro şımarıklığı ve fantezisi Galatasaray’ı yaktı!"