ÖZGÜR ÖZEL İLE ESAD GÖRÜŞMESİ YALAN ÇIKTI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, 'Haberin Olsun'un yeni bölümünde, CHP ile Esad'ın görüşeceği yönündeki iddiaları tartıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Özgür Özel'in Suriye’de Beşar Esad ile görüşme isteğinin Şam yönetimi tarafından kabul edildiğini açıklamıştı.

Özel bilgilere ulaşan programcımız Ceyhun Bozkurt, bu görüşmenin gerçek olmadığını ortaya koydu.

Bozkurt, ’'Doğrudan açık kaynağa başvurdum. Baas’ın yayın organı El Vatan’a bilgi gönderen kaynak, 'Suriye tarafı ister Türk yetkililere sadık olsun, ister muhalefet olsun hiçbir Türk siyasi partisiyle iletişimi yoktur' dedi. Biz CHP’yle görüşmüyoruz diyorlar.’’ sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İşgalci İsrail şimdi de ilkokula saldırdı! Tren, askeri aracı ezip geçti! Terör örgütü sinsi plan için devreye girdi "En büyük terörist İsrail'dir" deyince meclisten atıldı... ChatGPT'ye dini tercihleri soruldu! 500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Netanyahu'ya yol gözüktü!