Pakistan'da sel felaketi! 3'ü çocuk 5 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

Pakistan'ın Lahor kentinde şiddetli yağışların yol açtığı afet ve kazalar sonucu çok sayıda ev zarar gördü, sokak ve ana yolları su bastı. Afette 3’ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, en az 30 kişi de yaralandı.

This browser does not support the video element.

Pakistan'ın Lahor kentinde şiddetli yağışlar afet ve kazalara sebep oldu. Çok sayıda evde hasar meydana geldi, evlerin çatısının çökmesi sonucu 3’ü çocuk 5 kişi öldü. Kahna bölgesinde yaşanan olayda 3 çocuktan biri olay yerinde, 2’si ise ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Pencap kentinde ise yağışların neden olduğu 52 trafik kazasında en az 30 kişi yaralandı. Şiddetli yağışlar nedeniyle sokak ve ana yollar sular altında kaldı.

Pakistan Meteoroloji Dairesi (PDM), başkent İslamabad başta olmak üzere Pencap, Hayber Pakhtunkhwa, Gilgit-Baltistan, Keşmir, Doğu Belucistan ve Sindh'de gök gürültülü sağanak yağışların beklendiğini duyurdu.

Genç başkan gece yarısı patlayan boruyu kendisi tamir etti "Kuran'ı kabul etmiyorsan soytarısın, Yahudileri destekliyorsun" Narin'in amcasından skandal paylaşım! İstanbul'da o ilçeyi fareler bastı! Narin'in annesi haftalar önce itiraf etmiş! İşte Şişli'deki bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri!