Patron tarafından alıkoyulan işçi 3 gün darbedildi, böcek yedirildi, dişleri kırıldı

Suruç'tan Kepez'e çalışmak için gelen 22 yaşındaki işçi bir türlü maaşını alamadı. Bunun üzerine patronun masasından 15 bin lirayı alıp İstanbul'a gitti. Ailesinin telkiniyle parayı geri götüren işçi bu kez de alıkondu ve akıl almaz işkencelere maruz kaldı. Genç adamı sandalyeye bağlayıp depoya kapatan patron, dişlerini kırdı, böcek yedirdi..

TUTUKSUZ YARGILANIYORLAR

22 yaşındaki işçi Vedat K. çalıştığı iş yerinde 70 bin lirayı bulan birikmiş maaşı alamadığı için patronuna ait masadaki 15 bin lirayı aldı. Parasının alınmasına çok sinirlenen patron tarafından alıkoyulan işçi 3 gün darbedildi, böcek yedirildi, dişleri kırıldı.

İşkence sırasında çekilen fotoğrafları gizlice telefondan alıp şikayetçi olan Vedat K., tutuksuz yargılanan şüphelilerin en ağır cezayı almasını istediğini söyledi.

Hakan Şükür'den tepki çeken Fethullah Gülen paylaşımı FETÖ elebaşının ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Galatasaray ligi şampiyon tamamlayacak! Fenerbahçe'ye 3 puan fark... Şanlıurfalı işçiye 3 gün işkence edilip, böcek yedirildi FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi! Yenidoğan Çetesi'nin sakat bıraktığı çocuklar da var!