Peaky Blinders konusu nedir? Peaky Blinders kaç sezon? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Netflix'in Orijinal dizisi Peaky Blinders konusu ve oyuncu kadrosunda kimler olduğu merak edilerek araştırılmaktadır. En İyi Drama Dizisi BAFTA ödülü alan Peaky Blinders dizisinin kaç sezon olduğu merak edilen konular arasında. Peki Peaky Blinders konusu nedir? Peaky Blinders kaç sezon? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizinin yaratıcısı steven knight, izleyiciyi adeta Birmingham'ın Arka Sokaklarına Götüyor. Konusu ve hikayesiyle izleyiciyi etkileyen film oldukça büyük başarılara imza atmıştır. Drama türünde ki bu dizi En İyi Drama Dizisi BAFTA ödülünü almıştır. 1910'ların endüstri devrimi sonrası İngiltere'sinde geçen ve kendi fan kitlesini yaratan Peaky Blinders, 6. sezonuyla Netflix ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Dizi, Tommy Shelby'nin liderliğinde, 1900'lerin Londra'sını şekillendiren bir mafya ailesinin hikayesi anlatılıyor. Çıkışıyla büyük ilgiyle izlenen Peaky Blinders konusu nedir? Peaky Blinders kaç sezon? Oyuncu kadrosunda kimler var? 

PEAKY BLİNDERS KONUSU

Dizide Birinci Dünya Savaşı sırasında devlete karşı gelen bahis çeteleri, komünistler ve devlet arasındaki husumeti konu alınıyor. İlerleyen bölümlerde savaş sonrası İngiltere halkının nasıl parçalandığı anlatılıyor. Bahsi geçen çete ise şapkalarındaki jiletlerle insanları kör etmeleriyle ünlü bir çete. Çete üyeleri soygunculuk ve at yarışları ile geçimini sağlıyor. Bu sebeple halk üzerinde büyük bir korkuya neden oluyor. Çetenin bir soygunda yaptığı hatanın ardından, şehre yeni gelen bir müfettiş ile işler karışmaya başlıyor. Böylece çetenin aldığı rüşvetler azalıyor ve işleri zor duruma düşüyor. Çetenin lideri ise her zamankinden daha acımasız olmaya başlıyor.

PEAKY BLİNDERS OYUNCU KADROSU

 Thomas Shelby

 Arthur Shelby

Freddie Thomas

 Polly Gray

Grace Burgess

Başmüfettiş Campbell

Ada Shebly

John Shelby

Galatasaray evinde tek attı, 3 puanı hanesine yazdırdı! Beşiktaş uzatmalarda yıkıldı, deplasmanda 2 puan bıraktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yardımlarımızı bölgeye ulaştırıyoruz
Sonraki Haber