Pınar Altuğ'un tulumu doğum günü kutlamasına gölge düşürdü! Ünlü oyuncudan yapılan yorumlara açıklama gecikmedi...

Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen oyuncusu Pınar Altuğ, 50. yaşını sahnede kutlayarak unutulmaz bir gece yaşadı. Tiyatro oyununda giydiği sarı kostümlü pozuyla sosyal medyada büyük tepki gören Altuğ, gelen yorumlara da açıklık getirdi.

Altuğ, doğum gününü kutladığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Cumartesi akşamı hayatımın en özel anlarından birini yaşadım. Sahnede olmaktan benim kadar mutlu olan biri için doğum gününü tüm salonla beraber kutlayabilmek rüya gibiydi" dedi. Oyuncu, doğum gününde 450 kişinin kendisine "iyi ki doğdun" demesinin mutluluğunu yaşadığını belirtti. 

SARI KOSTÜMÜN ÖNÜNE YORUM YAĞDI

Ancak Altuğ'un sahne kostümü olan sarı tulum, sosyal medyada farklı yorumlara neden oldu. Bazı takipçileri kostümü beğenirken, bazıları ise eleştirilerde bulundu. Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen de, Altuğ'un kostümüne "Peki o kıyafet nedir ya?" şeklinde yorum yaparak tartışmalara alev verdi.

ALTUĞ'DAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Yaşanan tartışmaların ardından Pınar Altuğ, konuya açıklık getirdi. Oyuncu, "Ben Duru Tiyatro'da Mutlu Aile Tablosu diye bir oyunda oynuyorum ve bu da oradaki kostümüm. Bana sürpriz yapılıp pasta sahneye gelip sonrasında da içeri girdiğim gibi balonlarım ve şampanya kadehim elime geldiği için üstümü değiştiremedim" diyerek kostümünü savundu. Altuğ, tüm doğum günü fotoğraflarının bu kostümle çekildiğini belirtti.

19 ilde SİBERAĞ-9 Operasyonu! Mahkemeden Dilan ve Engin Polat’a büyük şok! Meteoroloji açıkladı! Yağış yok, sıcaklık artıyor!
Sonraki Haber