Pitbull sitede kediyi parçaladı, sahibinin umrunda olmadı! Ya kedi değil de çocuk olsaydı?

Sitede pitbull gezdiren çift hayvanın kediyi parçalamasına seyirci kaldı. Bir komşunun cep telefonu kamerasına yansıyan olayda pitbull sahibinin zavallı kediye üzülmek yerine köpeğinin gözü kanadı diye ortalığı ayağa kaldırdığı görüldü. Yaşananlar akıllara "Bunlar nasıl hayvan sever? Kedi hayvan değil mi?" sorusunu getirdi.

This browser does not support the video element.

Tasmasız köpek site bahçesinde masum kediyi paramparça etti, ağzı bağlı gezdirilmesi gereken köpeğin sahibinin tavırları olayı balkonundan gören bir komşunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Köpek tarafından parçaladan kedinin can havliyle köpeğin gözüne zarar vermesine sinirlenen adam "bu nasıl hayvan sever, kedi hayvan değil mi?" dedirtti.

Köpeğin gözlerinin derdine düşen çift, can çekişerek ölen kediyi daha sonra poşete koyup çöpe attı.

Sosyal medyaya gündem olan video için "Köpeğinin parçaladığı kedi için gram üzülmüyor! Köpeğin gözlerine ne oldu diye bağırıyor! Bu tipler köpekleri de istismar ediyor! Bunlar için devlet mutlaka önlem almalı!" ve "Kedinin burda ne işi var diyor, psikolojik manyaklar, merhametsizler, kibirliler. Kanun yine gadük kaldı" şeklinde yorumlar yapıldı.

Görüntü İstanbul Maltepe Nish adaları adlı lüks sitenin bahçesinde kayda alındığı öğrenildi.

DEFALARCA ŞİKAYET EDİLMİŞ

Gazeteci Mehmet Ali Önel'in X hesabından paylaştığı video için şunları yazdı:

"Yasaklı ırk köpeğini ağızlıksız ve tasmasız gezdiren site sakini köpeğinin bir kediyi parçalamasına güya engel olmaya çalışıyor. Site sakinleri bu köpekçiyi bir çok kez şikayet etmiş ama dinleyen olmamış.

Bu vahşi köpeğin site bahçesinde oynayan bir çocuğu tıpkı bu zavallı kedi gibi parçalayıp öldürmesi an meselesi! Yahu nasıl bir hastalıktır bu köpekçilik!

Bir insan böyle bir vahşi köpeği neden besler! Hadi bu manyaklar söz dinlemiyor, peki devlet nerede! Hani yasa çıkmıştı, yasaklı ırk köpekler toplanıp itlaf edilecekti! Hani sokaklarda başıboş köpek kalmayacaktı!

Değişen ne oldu! Yasa neden uygulanmıyor!"

Devlet Bahçeli, DEM Partililerle tokalaştı Balık adamlar Rojin için Van Gölü'ne daldı Peynir bidonu içinde 900 adet altın sikke ele geçirildi Kadın sürücü seyir halindeyken havaya rastgele ateş açtı CHP’li Beyoğlu Belediyesi’nde başkanlık makamına çıkışlar kapatıldı! ''Bu ittifak kurulmadığı her gün tehlike daha da büyüyecektir!''