PKK'ya Temmuz darbesi! Tam 290 terörist...

Sözde sorumlular etkisiz hale getirildi

Güvenlik güçleri, yurt dışında olduğu gibi yurt içinde de terör unsurlarını yok etmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Doğu ve Güneydoğu kırsalında hava ve kara operasyonlarıyla teröristlere hem personel hem de ciddi lojistik kayıp yaşatan güvenlik güçleri, operasyonlarla örgütün birçok sözde sorumlusunu da etkisiz hale getirdi.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 1 Temmuz’da etkisiz hale getirilen 4 teröristten birinin örgütün sözde "Kato bölge sorumlusu", "Roni" kod adlı Gazi Bahadır olduğu tespit edildi.

İçişleri Bakanlığı, Aranan Teröristler Listesi'nde yeşil kategoride bulunan "Serdar" kod adlı Serkan Tan'ın 8 Temmuz'da etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Teröristin sözde "Botan saha Van eyaleti 5'li yürütme sorumlusu" olduğu, örgüt yönetimi tarafından sözde "Van eyaleti halkla ilişkiler ve maliye birimi sorumlusu" olarak tayin edildiği belirlendi.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında 10 Temmuz'da etkisiz hale getirilen teröristin, İçişleri Bakanlığının Aranan Teröristler Listesi'nde gri kategoride yer alan "Mervan" kod adlı Yunus Dalgın olduğu tespit edildi.

Bitlis'te 28 Haziran'daki operasyonda etkisiz hale getirilen 10 teröristten birinin, Aranan Teröristler Listesi'nin kırmızı kategorisinde bulunan Sefer Açar olduğu belirlendi. Terörist Açar'ın 1998'de jandarma helikopterinin PKK tarafından düşürülmesi sonucu 15 askerin şehit düştüğü saldırının faili olduğu saptandı.

TCMB dolara müdahale etti Dolar tarihi rekorunu kırdı! İşte 26 Haziran 2024 güncel döviz kurları Hakim Ziyech ve Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray defteri kapanıyor Dün değer kaybeden altın fiyatları, tekrar yükselişe geçti Bugün kimin maçı var? 26 Haziran 2024 maç programı! Memur maaşları temmuzda ne kadar zamlanacak?