PKK'ya Temmuz darbesi! Tam 290 terörist...

Irak’ın kuzeyine 13 Temmuz'da düzenlenen hava harekatında öldürülen 3 teröristten birinin, PKK'nın lojistik sorumlusu Hasan Çakmak olduğu anlaşıldı. "Delil Karakoçan" kod adlı teröristin, Avaşin/Basyan ve Zap bölgelerinde her türlü silah, mühimmat, uyuşturucu ve yiyecek sevkıyatlarının koordinatörlüğünü yaptığı belirlendi.

Terör örgütü PKK'nın sözde "İskandinavya sorumlusu" olan ve kırmızı bültenle aranan C.D. 14 Temmuz’da Danimarka'da yakalandı.

Şehitlerin kanı yerde kalmadı

Trabzon Maçka'da geçen yıl ağustos ayında çıkan çatışmada 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü şehit eden teröristlerden kırmızı kategoride aranan PKK'nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu "Zeynel" kod adlı Mehmet Yakışır, 15 Temmuz’da düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi. Giresun ve Gümüşhane kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlarda PKK'nın Karadeniz açılım grubuna büyük darbe vuruldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kimdir? Kaç yaşında, nereli? O bölgelerde kuvvetli rüzgara dikkat! Almanya'nın Türkiye hazımsızlığı tepki çekti! Maçı yayınlamayacaklar Akdeniz'de akşam vakti korkutan deprem! Ve Edin Dzeko'nun yeni takımı belli oldu! 2 yıllık sözleşme imzalıyor Kısa vadeli faizler yükseldi! İşte banka banka yeni liste