PKK'ya Temmuz darbesi! Tam 290 terörist...

Temmuz ayındaki bazı terör olayları şöyle:

- Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 5 Temmuz’da baba ve oğlu PKK'lı teröristlerce katledildi.

- Giresun'un Güce ilçesinde 9 Temmuz’da güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu.

- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik 13 Temmuz’da düzenlenen operasyonda bir güvenlik korucusu şehit oldu, bir güvenlik korucusu yaralandı.

- Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 22 Temmuz’da PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda bir güvenlik korucusu şehit oldu, bir güvenlik korucusu ile 2 sözleşmeli er hafif yaralandı.

- Iğdır'da, Ağrı Dağı eteklerinde bulunan yayladaki su hattını tamire giden İl Özel İdaresi ekibine 28 Temmuz’da teröristlerce düzenlenen bombalı ve silahlı saldırıda iş makinesi operatörü şehit oldu.

- Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 31 Temmuz’da PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu sivil araçta bulunan asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan hayatını kaybetti.

Bugün kimin maçı var? 3 Temmuz 2024 maç programı! Merih Demiral: Ne mutlu Türk'üm diyene! Memur ve emeklinin zam oranı belli oldu Merih Demiral kapıyı kırdı, Milliler adını çeyrek finale yazdırdı! Meteorolojiden sağanak yağış ve fırtına uyarısı! UEFA'dan Merih Demiral hakkında skandal karar!