PlayStation Plus Temmuz 2024 ücretsiz oyunları! PS Plus Temmuz 2024 oyunları

Temmuz 2024'te PlayStation Plus abonelerini sevindirecek ücretsiz oyunlar ortaya çıktı. 2024'ün 7. ayında, oyunseverlerin dört gözle beklediği PlayStation Plus katmanına yeni eklenen ücretsiz oyunlarla dolu olacak. Sony'nin abonelik hizmeti, oyunseverlere her ay yeni deneyimler sunmak amacıyla PS Plus Essential, Extra ve Deluxe olmak üzere üç farklı katmana ayrılıyor. Peki, Temmuz 2024 PlayStation Plus oyunları neler? İşte, PlayStation Plus Temmuz 2024 oyunları!

Sony'nin PlayStation Plus platformu, abonelerine her ay ücretsiz olarak sunulan oyunlarla popülerliğini koruyor. Temmuz 2024 için heyecanla beklenen oyunların duyurusu ise merakla bekleniyor. Temmuz ayının gelmesiyle birlikte Sony, PlayStation Plus abonelerini sevindirecek bir duyuru yaptı. PlayStation Plus'a eklenecek oyunlarla ilgili detaylar paylaşıldı. Peki, Temmuz 2024 Playstation Plus oyunları neler? İşte, Playstation Plus Temmuz 2024 oyunları!

PLAYSTATİON PLUS TEMMUZ 2024 ÜCRETSİZ OYUNLARI

PlayStation Plus’ın Temmuz 2024 oyunları açıklandı. Temmuz ayında PS Plus kütüphanesine Borderlands 3, NHL 24 ve Among Us oyunları ekleniyor. Bu üç oyun, 2 Temmuz Salı gününden 1 Ağustos’a kadar PS Plus Essential aboneleri tarafından ücretsiz oynanabilecek.

1) Borderlands 3

Platform: PS4, PS5

Tür: Aksiyon, RPG

Açıklama: Borderlands serisinin üçüncü oyunu olan Borderlands 3, oyuncuları Pandora gezegenine geri götürüyor. Oyuncular, farklı karakter sınıflarını seçerek geniş bir dünyada savaşlara katılıyor, görevleri tamamlıyor ve ganimet peşinde koşuyor. Mizahi anlatımı, çizgi roman tarzı grafikleri ve çok oyunculu modlarıyla dikkat çekiyor.

2) NHL 24

Platform: PS4, PS5

Tür: Spor

Açıklama: EA Sports'un ünlü NHL serisinin en yeni oyunu olan NHL 24, gerçekçi buz hokeyi deneyimi sunuyor. Geliştirilmiş grafikler, yenilenmiş oynanış mekanikleri ve kapsamlı kariyer moduyla hem yeni başlayanlar hem de veteran oyuncular için ideal bir seçenek. Oyuncular, kendi takımlarını kurup yönetebiliyor veya çevrimiçi maçlara katılarak diğer oyuncularla rekabet edebiliyor.

3) Among Us

Platform: PS4, PS5

Tür: Sosyal Dedektiflik, Parti Oyunu

Açıklama: Among Us, sosyal dedektiflik oyunu olarak biliniyor. Oyuncular, bir uzay gemisinde ya da üste çeşitli görevleri tamamlamaya çalışırken aralarındaki hainleri bulmaya çalışıyorlar. Hem arkadaşlarınızla hem de çevrimiçi diğer oyuncularla oynayabileceğiniz Among Us, strateji, aldatma ve işbirliği üzerine kurulu eğlenceli bir oyun.

Ayrıca, PlayStation Plus üyelerine özel olarak Temmuz ayında Genshin Impact için bazı oyun içi ödüller de sunulacak. Bu ödüller, 16 Temmuz’da PlayStation Store üzerinden indirilebilir olacak.

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Netanyahu'ya yol gözüktü! İş ve siyaset dünyasını yasa boğan vefat! AK Parti'den kılıç çeken teğmenlere ilişkin yeni açıklama!
Sonraki Haber