Polat çiftinin davasında ikinci gün! Dilan Polat'ın kara kutusu konuştu: Bankadan çektiğim meblağ...

Kara para akladıkları gerekçesiyle hakim karşısına çıkan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılanmasına devam ediliyor. Duruşmada Dilan Polat'ın kara kutusu olarak anılan 'Mıstık' lakaplı Mustafa Özalp, tüm şubelerin sosyal medya hesaplarını yönettiğini ve suçlamaları kabul etmediğini belirtti. Tutuksuz sanıkların dinlendiği duruşma sırasında, Dilan Polat’ın SEGBİS ile duruşmaya bağlanan eşi Engin Polat’a el salladığı görüldü.

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet" suçlarından haklarında dava açılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 4’ü tutuklu 28 sanık davanın ikinci gününde tekrar hakim karşısına çıktı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... FETÖ'cü Kanter'den olay iddialar: F.Bahçe ve Beşiktaş ateş püskürdü! ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış