Polemik büyüyor! Birol Güven'in ardından Suna Keskin oyuncu Vural Çelik'in vefatı sonrası açıklama yaptı...

Avrupa Yakası dizisinin sevilen karakteri Sedef'e hayat veren usta oyuncu Suna Keskin, uzun bir aradan sonra ekranlara geri döndü. Aramızda Kalmasın programına konuk olan Keskin, hem hayranlarını hem de dizi severleri sevindirdi.

Programda, unutulmaz dizisi Avrupa Yakası'na dair birçok anısını paylaşan Keskin, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Özellikle dizi setinde yaşanan renkli ve unutulmaz anılara değinen Keskin, izleyicilere nostaljik bir yolculuk yaşattı.

NELER KONUŞULDU?

Suna Keskin, programda Avrupa Yakası'ndaki rolü, dizi setinde yaşanan unutulmaz anılar, oyunculuk kariyeri ve gelecek projeleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Ayrıca, hayranlarının merak ettiği soruları da yanıtlayan Keskin, samimiyetiyle dikkat çekti.

'NE KIRGINLIKLAR NE YANLIŞLAR'

Usta oyuncu, "Ben ikinci yılında dahil oldum. O setlerde ne kırgınlıklar ne yanlışlar yaşanıyor. O sette de bir sürü şeyler yaşandı. Oyuncular tolere etti. Bu da görmezden gelinebilirdi. Yazık olmuş.

Niçin başka birisi hoş görülüyor da ötekine bu hoş görü esirgeniyor. Daha dikkatli olunması gerekir. Keşke denilebilseydi Vuralcığım senden vazgeçmiyoruz." dedi.

SUNA KESKİN KİMDİR?

Tiyatronun yanı sıra dizi ve sinema filmlerinde de başarılı performanslar sergileyen Suna Keskin, Türk sinemasının önemli isimlerinden biri. Özellikle Avrupa Yakası dizisindeki Sedef karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, unutulmaz replikleri ve karakteristik oyunculuğu ile hafızalara kazındı.

BİROL GÜVEN'DE VURAL ÇELİK'İN VEFATI SONRASI AÇIKLAMIŞTI

Birol Güven büyük bir ekonomik derdi olmadığını, çektiği videoların skeç olduğunu söyledi. "Stand up'a hazırlanıyordu" dedi. Avrupa Yakası seyircileri dergide çalışan karakterleri gerçek hayatta da kanka gibi görüyorlar. Elbette sette çok yakın arkadaşlar da edinirsiniz. Ama herkes herkesin can dostu olamaz haliyle. Selamlaşıp kankayı, düşmanı, sevgiliyi oynayıp, setten çıkınca gerçek hayatınıza dönersiniz ekiple. Aralarda da çalışılmayan yıllar...

Onun için dönem dönem yalnızlık ve işsizlik, bizim mesleklerin parçasıdır. Ben Vural'ı kahkahası, sette "mağdur personasıyla"yaptığı komikliklerle, güldüğümüz anlarla hatırlamak istiyorum."

"Türkiye çok iyi bir komedyenini kaybetti. Cenazelerde helallik almak adettir. Hakkımı helal ediyorum, sonuna kadar helal olsun."

İçimde kalan üzüntü şudur. Son aylarda magazine verdiği bir röportaj karşıma çıktı:

"Bir Gülse Birsel işinde rol alır mısınız" sorusuna "Ben ona hata yapmış olabilirim, o bana yapmış olabilir, başkası hata yapmış olabilir, 3 günlük dünya, zaten kaç komedyeniz ki" diyor."
"Sonuna kadar katıldım söylediklerine ve şöyle düşündüm "Eh artık madem böyle demiş, bir ara muhakkak bir galada filan karşılaşınca sarılır muhabbet ederiz. Bir ara nasıl olsa denk geliriz." "Bir ara" bizim yaşlar için çok geniş, rahat bir zaman. "Bir ara buluşalım", "Bir ara hasret giderelim". Önümüzde uzun yıllar var ya. Öyle değilmiş. Nereden bilebilirdik. Perde çok erken kapandı. Allah rahmet eylesin."

İran'da neler oluyor? İsrail 'saldırı' dedi İran AVM yangını! 26 Ekim 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de Enflasyon ne zaman tek haneye düşecek? O tarihe dikkat çekti!
Sonraki Haber