Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "Ben öldürmedim" dedi

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "gencecik polisi şehit ettin pişman mısın?" sorusuna "Öyle bir şey yok. Bana saldırdılar" diye cevap verdi.

This browser does not support the video element.

Ümraniye'de karakoldan firar ettikten sonra kendisini yakalamaya çalışan polislerden 27 yaşındaki Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti, adliyeye sevk edildi. Saldırgan, iki kadın polis tarafından çöp poşeti giydirilmiş halde tehlikeli köpekleri sevk etmek için kullanılan araçla adliyeye gönderildi.

Türkiye'de nefret objesi haline gelen Yunus Emre Geçti isimli şahıs sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilirken tekmelere maruz kaldı. Polis, olası bir linç girişimini güçlükle engelledi.

Bir gazetecinin "Gencecik bir polisi hayattan kopardın, pişman mısın?" sorusuna "Yok öyle bir şey. Bana saldırdılar" diye cevap veren saldırgan, polisteki ifadesinde suçunu itiraf etti.

TAM BİR SUÇ MAKİNESİ

Ümraniye’de dün akşam saatlerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Motosiklet hırsızlığı' suçundan yakalandıktan sonra karakoldan firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmıştı. Aranan ve 26 suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, Ihlamurkuyu 'da kendisini yakalamak isteyen polislere direndi.

Çıkan arbedede, polis memurunun silahını alarak etrafa ve polis memurlarına ateş açtı. Olayda polis memuru Şeyda Yılmaz (27) ağır yaralanmış, polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe ve saldırganın annesi P.G. (43) yaralanmıştı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılmış, polis memuru Şeyda Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Firar ettikten kısa süre sonra yakalanan şüpheli Yunus Emre Geçti'nin sorgusu Cinayet Büro Amirliğinde yapıldı. Yapılan sorgulamada şüphelinin olay anını tam olarak hatırlamadığını söylediği ancak cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

 

ÇÖP POŞETİ GİYDİLEREK KADIN POLİSLER TARAFINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü’de işlemleri tamamlanan şüpheli, 2 kadın polis eşliğinde üzerine çöp poşeti geçirilmiş halde Emniyet Müdürlüğü binasından çıkarıldı. Kadın polisler, meslektaşlarını şehit eden şüpheliyi Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği’nin tehlikeli köpekleri taşımak için kullandığı araca bindirdi. Saldırgan Kartal'daki Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

AZILI SUÇLU ÇIKTI

Poliste yapılan sorgulamada şüphelinin çok sayıda suçtan sabıkalı olduğu da ortaya çıktı. Şüphelinin poliste daha önceden 26 suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Şüphelinin 1 uyuşturucu ve ticareti, 8 uyuşturucu madde kullanmak, 2 kasten yaralama, 1 cinsel taciz, 2 yağma, 1 gasp, 2 çocuğa cinsel istismar, 1 motosiklet hırsızlığı, 1 ruhsatsız silah, 2 mala zarar verme suçlarından gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Bursa'da iki pilotun öldüğü uçak kazası kamerada Çöp poşetiyle adliyeye sevk edildi! Şeyda polisin katilinin sosyal medya paylaşımları mide bulandırdı 2 ilimizden acı haber: 31 ilde sağanak ve sel hayatı felç etti! Penceredeki teyze "Aç köpekler" diye bağırdı Sel sonrası heyelan kamerada! "Allah'ım sen yardım et"