Polis memuru Şeyda Yılmaz'ın katilinin sosyal medya paylaşımları mide bulandırdı

Topluma zerre faydası olmayıp, asalak gibi yaşayan bir suç makinesi dün gece 27 yaşındaki bir polis memurunu şehit etti. Şehit Şeyda Yılmaz'ı hayattan koparan Yunus Emre Geçit isimli şahsın sosyal medyadaki paylaşımları mide bulandırdı.

This browser does not support the video element.

Ümraniye'de 27 yaşındaki 1 yıllık evli polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçit'in sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.

Poliste, cinsel tacizden çocuk istismarına, uyuşturucudan gasp tam 26 suç kaydı bulunan katil Geçit'in Kürtçe şarkılar eşliği bir araçta poz verdiği görülüyor.

Bunca suç kaydına ve sosyal medya paylaşımına rağmen bu şahsın nasıl dışarda elini kolunu sallayarak gezebildiği merak konusu.

Öte yandan, Geçit'in silahlı çok sayıda fotoğrafları ortaya çıktı. 

AİLESİ NEREDEYDİ?

19 yaşındaki suç makinesinin ailesiyle yaşadığı belirlendi. 5 sene öncesine ait videolardaki silahlar ve illegal görünme çabaları akıllara ailesi bir şey demiyor mu sorusunu getirdi. Çevresinin dışlamadığı, ailesinin himayesi altında yaşayan Yunus Emre Geçti isimli katil sosyolojik bir vaka olarak kayıtlara geçti.

 

POLİSİN SİLAHINI ALIP RASTGELE ATEŞ AÇTI

Olay, saat 22.55 sıralarında Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından "motosiklet hırsızlığı" suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Çeşitli suçlardan 26 adet suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçit Ihlamurkuyu Mahallesi'nde ekipler tarafından yakalandı. Geçit, bu sırada polise direndi. Yaşanan arbedede polisin silahını alan saldırgan, polislere ve çevredeki vatandaşlara ateş açtı.

Yunus Emre Geçit'in açtığı ateş sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu; polis memuru Kürşat Hakkı Sarıtepe ile şüphelinin annesi P.G. (43) yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

"Pişman mısın" sorusuna verdiği cevap sinir krizi geçirtir... Bursa'da iki pilotun öldüğü uçak kazası kamerada Çöp poşetiyle adliyeye sevk edildi! 2 ilimizden acı haber: 31 ilde sağanak ve sel hayatı felç etti! Penceredeki teyze "Aç köpekler" diye bağırdı Sel sonrası heyelan kamerada! "Allah'ım sen yardım et"