Poşetteki kan insana ait değilmiş

AİLE POŞETİN ADLİ TIPTA İNCELENMESİNİ TALEP EDECEK

Karabulut Ailesinin Avukatı Dr. Rezan Epözdemir, SABAH'a yaptığı açıklamada "mezardan çıkan naylon poşette DNA ve parmak izi çalışması yapılmasını talep etmiştik. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İstanbul Bölge Kriminal Polis Laboratuvarına gönderilen poşette yapılan incelemede, poşette vücut sıvısı bulunamadığı, poşetin içinde bir kan örneği bulunduğu, bu kan örneğinin de insan kanı olmadığı belirlendi.

Poşetin üzerinde de herhangi bir iz tespit edilemediği, poşetin üst kısmındaki düğüm kısmıyla içinden alınan kan örneklerinin de genetik incelemelere cevap vermediği belirtildi. Son tahlilde mezar içindeki poşetle ilgili yapılan çalışmalarda sağlıklı bir sonuç elde edilememiştir. Bu gerekçelerle müvekkillerimizin talebi doğrultusunda İstanbul Üniversitesi Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü'nün bu poşette gerekli incelemelerin yapılanması için talebimizi Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına ileteceğiz. Umarım en kısa sürede bu süreç nihayete erer, maddi gerçek ortaya çıkar, kamu vicdanı rahatlar ve adalet tecelli eder" dedi.

Narin'in büyük abisinden katil kim sorusuna cevap gibi paylaşım Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar Fenerbahçe Bodrumspor maç özeti ve golleri izle! beIN Sports özet Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu MasterChef Beyza yarışmadan ayrıldı mı?