Putin "Rusya'nın önerileri karşılanmadı" diyerek duyurdu: Müzakereye hazırız!

Putin, "Rusya'nın önerileri karşılanmadı. Müzakereye hazırız. Doğu Ukrayna için özel statü talebimiz var. Zor kullanılarak kısıtlandırılmamızı tehdit olarak görüyoruz" dedi.

Rusya ve Ukrayna geriliminde açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Kameralar karşısına geçen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'ya müzakere çağrısında bulundu. 

"SAHADA GERGİNLİĞİN AZALDIĞINI HENÜZ GÖRMEDİK"

İşte Putin'in açıklamalarından satır başları...

Sahada gerginliğin azaldığını henüz görmüş değiliz. Avrupa güvenliği konusunda müzakere etmeye hazırız. Ancak diğer tüm konularında kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesi lazım.

DOĞU UKRAYNA İÇİN ÖZEL STATÜ TALEBİ

Ukraynalı yetkiler Minsk anlaşmasına uymaya yanaşmıyorlar. Doğu Ukrayna için özel statü taleplerimiz var. Almanya'nın önceki dışişleri bakanı, bazı konularda fedakarlık yapılabileceğini, ortada buluşabileceğini söylemişti. Ancak böyle bir şey söz konusu olmadı.

Bunların yanı sıra İran'ın nükleer programını konuştuk. Bu noktoda da durumuşuz değişmedi. Bu yapıcı görüşme için de teşekkür ediyorum.

"MÜZAKEREYE HAZIRIZ"

Rusya'nın önerileri karşılanmadı ancak müzakere etmeye hazırız.

Çukur'un bomba oyuncusu Deha'ya geliyor! Soğuk algınlığı mı, COVID-19 mu? Bu kış maske zorunlu olacak mı? Galatasaray farklı skoru koruyamadı, duraklamalarda yıkıldı!
Sonraki Haber