Ramo 26. bölüm fragmanı izle!

Ramo 26. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizinin takipçiler, bu akşam ekrana gelen son bölümle heyecanlı dakikalar yaşadı. Esra Bilgiç'in başrol oynadığı Ramo 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ramo 26. bölüm fragmanı izle bağlantısı araştırılmaya başlandı. Cuma akşamları SHOW TV'de ekrana gelen sevilen dizi Ramo 26. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından merak ediliyor. Peki, Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

RAMO 26. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ramo 25. bölüm özeti

Ramo, Hasan, Doğan ve Şahin, Fidan’ın ölümüne neden olan Yavuz’un peşine düşmüşlerdir. Ramo, Yavuz’u bulmak için hem Serdengeçtilerden hem de Cihangir’in kullandığı mesaj ağından yararlanmak ister.

Cihangir de Yavuz’un Vasili’yle işbirliği yaptığını öğrenir ve adamlarını Yavuz’un peşine takar. Yavuz, dört bir yandan sıkışmıştır artık.

Sibel de bütün enerjisiyle Ramo’ya yardım ediyordur. Ramo, Yavuz’u bulduğunda hiç beklemediği, çok büyük bir sürprizle karşılaşır.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle