Rasim Ozan Kütahyalı'dan boşanan Nagehan Alçı'dan 'şiddet' itirafı! ''Evliliğim boyunca şiddete uğradım. Yıllarca korkudan boşanmaya cesaret edemedim''

Rasim Ozan Kütahyalı ile 2023 yılında boşanan Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı sosyal medya hesabı üzerinden eski eşinden şiddet gördüğünü açıkladı. Alçı, ''Evliliğim boyunca şiddete uğradım. Yıllarca korkudan boşanmaya cesaret edemedim. Korunmak için kapıya polis çağırdım'' dedi.

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 2023 yılında boşandılar. Geçen Mayıs ayında Nagehan Alçı, X hesabından, "Sinirli ifadelerle yapılan paylaşımda “Bir kriminel kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz… Öyle bir körlük ki hem de! Yıllarca en yakınınızdakinin nasıl bir sülük, ne şeytani bir dolandırıcı, ne profesyonel bir yalancı olduğunu görmemişsiniz… Ama adalet var. Suç cezasız kalmaz…” ifadeleri kullandığı bir tweet paylaştı. Bu tweet ardından kullanıcılar, "Bu sözler Rasim Ozan Kütahyalı'ya mı" sorusunu yöneltti.

Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı Gençlerin en sevdiği siyasetçi kim? Akaryakıta zam geliyor, tabelalar değişiyor! İşte güncel fiyatlar Altın kendi rekorunu tazeledi! TV reyting sonuçları: 22 Eylül Pazar! Beşiktaş pes etmedi, Immobile uzatmalarda 3 puanı getirdi!