Real Madrid Liverpool özet izle 3-1

Real Madrid Liverpool maçının geniş özeti ve golleri taraftarlar tarafından takip edilmekte. UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid ile Liverpool karşı karşıya geldi. Maçın golleri ve geniş özetini buradan izleyebilirsiniz.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid sahasında konuk ettiği Liverpool’u 3-1 devirdi. Maçın geniş özeti ve gollerini haberimizden takip edebilirsiniz.

2021 Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İspanyol devi Real Madrid evinde ağırladığı İngiliz takımlarından Liverpool’u 3-1 yenerek rövanş öncesinde büyük avantaj sağladı. Real Madrid’in gollerini Vinícius Júnior (27) Asensio (36) Vinícius Júnior (65) kaydederken Liverpool’un tek golü ise Mohamed Salah’dan (51) geldi.

Liverpool'un 11'i: Alisson, Alexander-Arnold, Ozan Kabak, Philips, Robertson, Keita, Fabinho, Wijnaldum, Salah, Mane, Jota.

Real Madrid'in 11'i: Courtois, Vazquez, Militao, Nacho, Mendy, Modric, Casemiro, Kroos, Asensio, Vinicius, Benzema.

27' GOL! Kroos'un savunma arkasına attığı uzun topu çok iyi kontol eden Vinicius Junior, ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı ve direğin dibinden topu ağlara gönderdi.

36' GOL! Kroos'un pasında Alexander-Arnold büyük bir hata yaparak topu Asensio'nun önüne indirdi. Ceza sahasına sokulan Asensio, topu kalecinin üzerinden aşırttı ve çizgi üzerinde tamamlayarak fileleri havalandırdı.

51' GOL! Jota çalımlarla ceza sahasına sokuldu. Çektiği şutta top savunmadan sekip Salah'ın önüne geldi. Salah yakın mesafeden vuruşunu yaptı. Kaleci Courtois'nın müdahalesine rağmen top ağlara gitti.

65' GOL! Modric'in pasıyla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Vinicius Junior, dönerek şutunu çekti ve topu bir kez daha Liverpool filelerine gönderdi.

REAL MADRİD LİVERPOOL MAÇI ÖZET İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle