Real Madrid’de herkesi şoke eden Arda Güler gerçeği! Sosyal medya kullanıcıları ortaya çıkarttı. Şimdi gözler İspanyol devine çevrildi: “Bunu başka oyuncuya yapabiliyor musunuz?”

İspanya’nın Real Madrid takımında forma giyen Milli futbolcumuz Arda Güler, sakatlığını atlattı ve süre almaya başladı. Teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından maçlarda kısa da olsa süre verilmeye başlayan Arda Güler’e dair şok bir gerçek ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları, ortaya çıkan bu gerçeği gündeme getirdi.

REAL MADRİD’DEN ARDA GÜLER SAYGISIZLIĞI!

Fenerbahçe’den ayrılarak 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonuslarla Real Madrid’in yolunu tutan Arda Güler, üst üste yaşadığı sakatlıklar sebebiyle ligde ilk yarıyı forma giyemeden tamamlamıştı. Sakatlığını atlatan Milli futbolcumuz Arda Güler, teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından sahaya sürülmeye başladı.

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak