Real Madrid'in Süper Kupa yolculuğu! Atalanta maçında neler yaşandı?

Avrupa'nın kulüpler bazındaki ilk kupası sahibini buldu. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Arda Güler ve Kylian Mbappe’li Real Madrid ile Avrupa Ligi’ni müzesine götüren Atalanta, 49. UEFA Süper Kupa Finali’nde karşı karşıya geldi. Narodowy Stadı'nda rakibini Federico Valverde ve Kylian Mbappe'nin golleriyle 2-0 geçen Real Madrid, 6. kez zafere ulaştı, Milan ve Barcelona'yı geride bırakarak UEFA Süper Kupa'yı en çok kazanan takım oldu.

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi kazananı Atalanta, UEFA Süper Kupa Finali'nde kozlarını paylaştı. Polonya'da PGE Narodowy Stadı'nda oynanan ve İsviçreli hakem Sandro Scharer'in yönettiği dev maçta gülen taraf yıldızlar topluluğu Real oldu.

Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... İşte 21 Eylül 2024 güncel benzin fiyatları Rekor kırdı! Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği