Reyting sonuçları 31 Ocak Pazartesi! Hangi dizi birinci oldu?

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reytin sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 1 Şubat reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları!

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 1 Şubat Pazartesi reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 1 Şubat Pazartesi reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Detaylar haberimizde...

31 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

Total izleyici grubunda birinciliği Alparslan Büyük Selçuklu, ikinciliği Yasak Elma, üçüncülüğü ise Survivor All Star aldı.

AB REYTİNG SONUÇLARI

AB Grubunda ise birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

ABC REYTİNG SONUÇLARI

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Yasak Elma, üçüncü sırada Survivor All Star yer aldı.

TikTok yöneticileri ABD mahkemesinde! İşte detaylar... MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil
Sonraki Haber