Reytinglerde kim birinci oldu? 5 Ekim TV reyting sıralaması...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 5 Ekim Cumartesi reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 5 Ekim Cumartesi reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

 Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyondizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 5 Ekim Cumartesi reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star  TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

REYTİNG SONUÇLARI: 5 EKİM CUMARTESİ

Total’de 1. sırada TRT 1’de izleyici ile buluşan “Gönül Dağı”, 2. sırada “Gönül Dağı” özet bölümü, 3. sırada ise TV8’de yayınlanan “MasterChef Türkiye” programı yer aldı.

AB’de 1. sırada “Gönül Dağı”, 2. sırada “MasterChef Türkiye”, 3. sırada ise “Ozan Gündoğdu ile NOW Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

ABC’de 1. sırada “Gönül Dağı”, 2. sırada “MasterChef Türkiye”, 3. sırada ise “Ozan Gündoğdu ile NOW Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

Araba alacaklar dikkat! Taşıt kredisinde faiz indirimi için ilk sinyal Discord'da küçük kıza şantaj ve tehdit iddiası! Bakanlıktan açıklama.. Türkiye Filistin için yürüyor!
Sonraki Haber