Rıdvan Dilmen, Okan Buruk'la el sıkışıp Fenerbahçe'ye transfer olan yıldızı duyurdu

'Sports Digitale' kanalında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vuran Rıdvan Dilmen Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer hamlelerini değerlendirdi. Okan Buruk'la yemek yiyip Sarı Lacivertli takıma imza atan yıldızı duyuran Dilmen büyük dikkat çekerken, duayen yorumcunun 'Bunlar 80'lerden beri oluyor' sözleri bir hayli ilgi uyandırdı.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen 'Sports Digitale' kanalında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi. İsmail Kartal ile Okan Buruk'un karşılaşacağı tehlikelere parantez açan Dilmen ezeli rakiplerin kadro mühendisliği hakkında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun 'Fenerbahçe'nin Batshuayi, Altay, İrfan Can, Crespo, Galatasaray'ın Dubois krizini çözmesi lazım' sözleri adeta bomba etkisi yarattı.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı! En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz!