Ahmet Çakar'dan skandal sözler: “Rizespor kalesinde Gökhan Akkan yerine şişme balon olsaydı sonuç aynı olurdu! Gökhan olmasa Fenerbahçe ikinci golü atamazdı! Adam yere bile yatmıyor…”

Süper Lig’in 3. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor’u 5-0 gibi farklı bir skorla yenerken, geceye ev sahibi ekibin kalecisi Gökhan Akkan damga vurdu. Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Gökhan Akkan’ın skandal performansını eleştirirken, yenilen golleri değerlendirdi.

AHMET ÇAKAR: “GÖKHAN AKKAN YERİNE ŞİŞME BALON OLSAYDI…”

Süper Lig’in 3. hafta maçında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Konuk ekibin 5-0 kazandığı maça damga vuran Rizespor kalecisi Gökhan Akkan, sosyal medyada olay oldu. Spor yorumcusu Ahmet Çakar da Gökhan için çok ağır ifadelerde bulundu.

Narin'in amcasından skandal paylaşım! Narin'in otopsisinde kahreden detay! Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı! Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Yunus Akgün kararı