Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş 3 gündür kayıp; sahilde telefon, kek ve su bulundu

Van'da 27 Eylül akşamı kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’i arama çalışmaları sürüyor. Genç kızla ilgili sadece cep telefonu, kek, su ve kulaklık bulundu. Baba Kabaiş, yurt müdüründen şikayetçi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurtta akşam yemeği yedikten sonra dışarı çıktı. Rojin Kabaiş, geri dönmeyince, telefonla da ulaşamayan arkadaşları 28 Eylül Cumartesi günü saat 12.00 sıralarında polise haber verdi.

Polisin yaptığı araştırmada Kabaiş'in 27 Eylül günü saat 18.30'da Van Gölü sahiline çakıl taşı toplamaya gideceğini söylediği, birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşının ise olumsuz yanıt verdiği tespit edildi. 28 Eylül günü Kabaiş’in arkadaşlarının, Van Gölü sahilinde yaptığı aramada Rojine ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu, telefon incelenmek üzere polis ekiplerine teslim edildi.

SGK uzmanı "kesin konuşuyorum" diyerek asgari ücret tahminini duyurdu! Sinan Ateş'in avukatı değişti... O avukat SuperHaber'e konuştu! Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı! Meteorolojiden 12 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kiracısının 8 yaşındaki torununa cinsel istismar Fenerbahçe duble yaptı, zirveye bir adım daha yaklaştı!