Rüştü Onur Atilla ile Nez'in mutluluğu kısa sürdü! Ayrılığı o paylaşım ortaya çıkardı

Haziran ayında 10 yıllık eşinden ayrılan Güldür Güldür Show'un oyuncusu Rüştü Onur Atilla, boşanır boşanmaz şarkıcı Nez ile aşk yaşadığını ilan etmişti. 10 yıllık eşine ihanet ettiği öne sürülen Rüştü Onur Atilla ile Nez'in mutluluğu kısa sürdü. Rüştü Onur Atilla ile Nez, sessiz sedasız ayrıldı. Ayrılığı o paylaşım ortaya çıkardı.

Güldür Güldür Show'daki İbrahim rolü ile adını geniş kitlelere duyuran Rüştü Onur Atilla, 10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız ile 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı boşanma ile yollarını ayırmıştı. Boşanma tarihinden 20 gün sonra Rüştü Onur Atilla'nın yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, şarkıcı Nez ile tatil fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak aşkını ilan etti.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!