Rusya Kharkiv'i vurdu: 3 ölü, 35 yaralı! Füze saldırısı TikTok yayınına yansıdı

Rusya'nın Ukrayna’nın Kharkiv kentine saldırı düzenlediği saldırı sonucunda 3 kişinin öldüğü, 35 kişinin de yaralandığı açıklandı. Bir binaya isabet eden füze saldırısı, TikTok kullancısı paylaşım yaptığı sırada yayına yansıdı.

This browser does not support the video element.

Rusya’nın Ukrayna’nın Kharkiv kentine hava saldırısı düzenlediği saldırı sonucunda 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 35 kişinin de yaralandığı açıklandı. Ölenler arasında bir çocuk, bir de polis memuru olduğu belirtiliyor.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı dün yaptığı açıklamada, “Kharkiv'e bir Rus saldırısı daha. Rus bombalarının hedefi bir konut, bir fırın, bir stadyum. Yani sıradan insanların sıradan yaşamları. Rusya bir teröristtir ve bunu her gün kendi eylemleriyle, savaşmayı seçmesiyle ve savaşı genişletmeye çalışmasıyla teyit etmektedir. Şu anda Kharkiv'de bir kurtarma operasyonu devam ediyor. Tüm hizmetler yerinde. Şu anda üç ölü ve 35 yaralı olduğunu biliyoruz. Tüm ailelere ve arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. BM Genel Kurulu'nda güvenlik ve gelecek için ortak çabalar hakkında çok fazla konuşma yapılıyor. Ancak sadece terörü durdurmamız gerekiyor. Güvenliğe ihtiyacımız var. Bir geleceğe sahip olmak için. Rusya'nın tüm küresel kuralları ihlal eden bu suç teşkil eden ve kışkırtılmamış saldırganlığı durdurmasına ihtiyacımız var” denildi.

ZELENSKİY: GÜNLÜK HAYATI HEDEF ALDILAR

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy X hesabından yaptığı paylaşımda, "Rus bombalarının hedefleri bir apartman binası, bir fırın, bir stadyumdu. Yani sıradan insanların günlük hayatı. Rusya bir teröristtir ve bunu her gün kendi eylemleriyle, savaş açma tercihiyle ve savaşı genişletme girişimleriyle kanıtlıyor" ifadelerini kullandı.

Canlı yayında bombardımanın hedefi oldu! Güney Afrika beyaz örtüyle kaplandı! Bacak kadar çocuğu Filistin bayrağı sallıyor diye gözaltına aldılar İsrail'den canlı yayında baskın! UKRAYNA'DAN RUSYA TOPRAKLARINA İHA SALDIRISI Zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı! İşte o görüntüler...