Rusya'yı kana bulayan saldırganlardan Şemsidin Feriduni'nin İstanbul'da çektiği fotoğraflar ortaya çıktı!

Moskova'daki Crocus adlı binaya düzenlenen terör saldırısının sanıklarından Şemsidin Feriduni'nin geçen ay Instagram'da İstanbul'dan fotoğraflar paylaştığı ortaya çıktı. Feriduni, sosyal medya hesabından 23 Şubat'ta sekiz paylaşımda bulundu. Fotoğrafların neredeyse tamamında coğrafi konum "Aksaray, İstanbul" olarak belirtiliyor.

Rus ajansı RIA Novosti, En az 150 kişinin öldüğü Moskova'daki kanlı saldırının faillerinden olan Şemsidin Feriduni'nin 23 Şubat'ta sekiz paylaşım yaptığını ve neredeyse tüm fotoğraflarının konumunun "Aksaray, İstanbul" olarak görüldüğünü bildirdi.

Yayımlanan görseller arasında Feriduni'nin kendi fotoğrafının yanı sıra Fatih Camii'nde çekilmiş olduğu tahmin edilen fotoğraflar da yer alıyor.

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak