Rüyada asa görmek ne anlama gelir? Asa görmenin İslami rüya tabiri

Rüyada asa görmek ne anlama gelir? Gördüğü rüyaları hatırlayan birçok kişi tabirlerini arama motorlarından araştırıyor. Asa görmenin İslami rüya tabirini sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde..

Rüyada asa görmek ne anlama gelir? Rüyada elinde asa olduğunu görmek ve asanın elinde kırıldığını görmek, asa ile taşa vurduğunu görmek, elinde asanın yılan haline geldiğini görmek, elindeki değneğin uzadığını görmek tabirleride haberimizde yer almaktadır. Asa görmenin İslami rüya tabirini sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde...

İŞTE ASA GÖRMENİN İSLAMİ RÜYA TABİRİ...

Bir kimsenin rüyada asa görmesi, şerefli, kudretli, kuvvetli ve insanlara yardım eden bir kişi ile tabir olunur. Rüyada elinde asa olduğunu görmek, şerefli, kudretli, halka yardım eden birinden yardım talebinde bulunmaya işarettir. Rüyada asanın elinde kırıldığını görmek, bulunduğu makamdan azledileceğine, ticaret ehli ise ziyana uğrayacağına delalet eder. Rüyada asa haline geldiğini görmek, ölüm ile tabir olunur. Rüyada asa ile taşa vurduğunu görmek, zengin olmaya delalet eder.

İbn-i Sirin (rh.a) demiştir ki; 

Rüyada değnek veya baston görmek, kadr ve kıymeti yüksek bir zata delalet eder. Keza rüyada bir değneye yada bir bastona dayandığını görmek, kadr ve kıymeti yüce bir şahsın himmetiyle murada ermeye tabir olunur. Elindeki asanın yılan olduğunu görmek, dostun düşman olduğuna işarettir. Kirmani demiştir ki; Elindeki değneğin uzadığını gören, muradın nail olur. Kısaldığını görende maksadına eremez. Bazı kerede asa görmek, imdat ve yardıma maksadın hasıl olacağına işarettir.

TCMB rezervlerinde yeni rekor Terörist Mine Sevjin Alçiçek Hakkari HDP ilçe başkanı çıktı Altay Bayındır'dan duygusal maç günü paylaşımı
Sonraki Haber