Saçınıza uygulamanız için pek çok neden var! Tüm saçlar için uygun o ürün...

Zeytinyağı, yüzyıllardır hem mutfakta hem de güzellik uygulamalarında kullanılan doğal bir yağdır. Sağlığa ve cilde birçok faydası olduğu bilinmektedir. Bu faydalardan biri de saç bakımıdır. Zeytinyağı, saçı besleyen, nemlendiren ve güçlendiren birçok vitamin ve mineral içerir.

Zeytinyağı vücüda içten dışa güzellik kazandıran bir besin olmasının yanında saç ve saç derisi için muhteşem bir ürün. Peki saç için mucize etkiye sahip olan zeytinyağının hiç bilmediğiniz faydaları...

ZEYTİNYAĞI SAÇA NASIL UYGULANIR?

Saç maskesi olarak: Zeytinyağını haftada bir veya iki kez saç maskesi olarak kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için ılık zeytinyağını saçlarınıza ve saç derinize masaj yaparak uygulayın. Bir havluyla saçlarınızı sarın ve 30 dakika kadar bekletin. Ardından saçınızı normal şampuanınızla yıkayın.
Saç kremi olarak: Zeytinyağını saç kremi olarak da kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için duştan sonra saçlarınıza bir miktar zeytinyağı sürün ve tarayın. Saçınızı durulamadan önce birkaç dakika bekletin.
Saç uçlarına: Saç uçlarınız kuru ve yıpranmışsa, her gün yatmadan önce zeytinyağı ile uçlarını nemlendirebilirsiniz.

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak