Sadakatsiz 23. Bölüm izle

Sadakatsiz 23. bölüm full izlenmek için yayında. 24 Mart akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz BluTV platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin 23. son bölümü 24 Mart Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni Sadakatsiz son bölüm tekrarı dizi bitiminde BluTV platformundan izlenebilir.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Aşk, sadakat ve ihanetin kol gezdiği hayatlarda yeni bir perde açılıyor. Derin, Volkan ve Asya üçlüsü için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Volkan’ın boşanma kararı sonrasında Derin ve Asya ikilisi bir kez daha karşı karşıya gelir.

Gündeme bomba gibi düşen bir haber herkesin hayatını alt üst eder. Gözünü karartan Derin’in aldığı bu karar akabinde Volkan kendisini köşeye sıkışmış bir halde bulurken Asya üzerine oynanan oyunları bozmakta oldukça kararlıdır.

Asya'nın galeriden çalınan fotoğrafı Derin'in bulunduğu mağazaya gönderilir. Volkan tarafından bir sürpriz geldiğini düşünen Derin, paketi açınca hayatının şokunu yaşar. Bu durum karşısında öfkeden deliye dönen Derin, soluğu hemen Volkan’ın yanında alır. Volkan olanlar karşısında şaşkınlığını saklayamazken Derin artık bardağı taşıran son damlada iyice kendisini kaybeder.

SADAKATSİZ 23. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle