Sadakatsiz 24. bölüm izle!

Sadakatsiz 24. bölüm full izle olarak yayında. 31 Mart akşamında Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz ilk bölümünün tamamı kesintisiz tek parça halinde Youtube’de.

Sadakatsiz 24. bölüm ile Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin son bölümünde, ansızın ortadan kaybolan Derin’i bulmak adına herkes seferber olmuştur. Hem Volkan hem de Güçlü ailesi bu olayla birlikte büyük bir şok yaşamaktadır.

Derin’in bir anda ortadan kaybolması herkesi şaşkına çevirmiştir. Volkan ile beraber Güçlü ailesi bir an önce Derin’in bulunması için seferber olmuşlardır. Asya kendisini bu durumlardan uzaklaştırmak adına kararlı gibi görünse de içerisinde olduğu çıkmazlar onu bu olayların içine sürüklemektedir. Ortaya çıkan sürpriz tanıklar ile birlikte bazı ipuçları olayların seyrini bir anda değiştirecektir.

Volkan’ın boşanma kararı sonrasında Derin ve Asya bir kez daha karşı karşıya gelmiştir. Gündeme bomba gibi düşen bir gelişme sonrasında herkes derinden sarsılır. Gözünü karartan Derin’in aldığı karar sonrasında Volkan iyice köşeye sıkışmıştır. Asya da üzerine oynanan oyunları bozmaya kararlıdır. Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Derin’in ortadan kaybolması hem Volkan hem de Güçlü ailesinde büyük bir şok etkisi yaşanmasına sebebiyet verir. Derin’in bulunması için tüm şehir seferber olurken polis tüm şüphelileri sorguya çekmeye başlar.

İlk şüpheli ise Volkan’dır. Gönül ise polisi Asya'ya yönlendirirken ortaya çıkan bir mesaj bütün dikkatleri Volkan’da yoğunlaştırır. Asya kendisini bu olayın merkezinden uzaklaştırmakta kararlı gibi görünse de düştüğü çıkmazlar onu zor durumda bırakır. Ortaya çıkan ipuçları ve sürpriz tanıklar soruşturmanın seyrini beklenmedik bir şekilde değiştirir.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle