Sadakatsiz 27. bölüm izle

Sadakatsiz 27. bölüm full izlemek için yayında. Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümü tek parça halinde Youtube platformundan izlenebilecek. Peki, Sadakatsiz 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz 27. bölüm ile 28 Nisan Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin 27. son bölümünde; Asya, Derin’i kurtarmanın peşine düşüyor. Derin’den sonra Asya’nın da ortadan kaybolması gündemde bomba etkisi yaratıyor.

Gönül aldığı bir haberle derinden sarsılır. Soruşturmada kaydedilen gelişmeler Asya ve Derin’in bulunması yönünde yeni ipuçları ortaya çıkarırken, Volkan ipleri bir kez daha eline almaya kararlıdır. Asya’yı karşısında bulmak Derin için bir kurtuluş şansı mıdır, yoksa iki kadın arasındaki büyük yüzleşmenin sonuçları beklenmedik bir başka felaketin mi habercisidir?

Asya, Derin'i kurtarmaya çalışırken Faruk'a yakalanıyor. Derin'in kaçırılması yavaş yavaş aydınlanmaya başlarken sular durulmuyor. Asya, Derin'e yardım etmeye çalışıyor ancak Faruk'a yakalanıyorlar.

Asya ve Derin'in kaçmaya çalışırken gören Faruk ise çok sinirleniyor ve silahını Asya'ya zarar verdiğini düşündüğü Derin'e doğrultuyor. Faruk tetiği çekecek mi? Derin'e ne olacak?

SADAKATSİZ 27. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle