İsmail Kartal Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek ve Fred var dedi yıldız futbolcunun hesabını kesti

FENERBAHÇE SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ... Bu sezon transfer döneminde herhangi bir takımla anlaşamayan, kadroda olup olmadığı belli olmayan ve İsmail Kartal'ın gözüne giremeyen tecrübeli futbolcuyla artık yollar ayrılıyor. İyi bir 6 numara arayışlarına devam eden Fenerbahçe'nin bu konuda acele etmediği belirtilirken, Ali Koç'un da Portekizli orta sahanın hesabını kestiği kaydedildi.

Fenerbahçe, Süper Lig ve Konferans Ligi'nde fırtına gibi esiyor. Avrupa arenasında gruplara adını yazdıran sarı-lacivertli takım, Süper Ligde 3'te 3 yaptı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, 6 numaraya odaklanan sarı-lacivertlilerdeki transfer gelişmelerini masaya yatırdı.

Çocukları tehdit edip şantaj yaptığı iddia edildi! Açıklama geldi... "Biz o çocuğun adını bile duymadık. Kardeşimin iki kedisi vardı" En değerli Türk futbolcu belli oldu: Listede beklemeyen sürpriz! "Kasabın arkasında çalışıyordu, marjinal bir çocuktu!" Emekli maaş promosyonları 24 bin TL'ye kadar çıktı Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki madde ortaya çıktı!