Sadettin Saran hakkında şok sözler: "Fenerbahçe şike yapmıştır açıklamalarıyla kendisini bağladı! Onun cezasını çekiyor! Ali Koç neden sessiz kalıyor?"

Ferudun Niğdelioğlu:

Geçen günlerin en önemli gündem maddeleri Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Fenerbahçe ve Ali Koç hakkında yaptığı açıklamalar ve bu açıklamalara Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım'ın cevabıydı. Dursun Özbek, Ünal Aysal'ın, 3 Temmuz'da Fenerbahçe'ye yapılan FETÖ Kumpası sırasında bilerek ya da bilmeyerek (!) sarf ettiği ve esasen yapılan FETÖ Kumpasına destek mahiyetindeki, "bu ateş üfleyerek sönmez" sözleri ile Fenerbahçe camiasının hassas sinir uçlarına yönelik yaptığı salvoya Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım "sinek ikili" sözleri ile çok sert bir cevap verdi. Dursun Özbek muhtemeldir ki bu sözleri söylerken Aziz Yıldırım'ı hiç hesaba katmamış ve Fenerbahçe'nin son altı yılda olduğu gibi bu seferde idareyi maslahat bir cevap vereceğini düşünmüştü. Bu hesapsız düşünceyi Aziz Yıldırım'ın sert açıklaması yerle bir etti. Ali Koç'un 6 yıllık döneminde yapmış olduğu açıklamaların toplamından daha sertti Aziz Yıldırım'ın sözleri. Bu açıklamanın altından kalkmak da mümkün olmadı zaten.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!