Sadettin Saran hakkında şok sözler: "Fenerbahçe şike yapmıştır açıklamalarıyla kendisini bağladı! Onun cezasını çekiyor! Ali Koç neden sessiz kalıyor?"

Ferudun Niğdelioğlu:

BU SESSİZLİK NEDEN?

FETÖ'nün en güçlü olduğu dönemde tek başına ortaya çıkan ve FETÖ ile mücadelenin ateşini yakan Aziz Yıldırım'ın Dursun Özbek'in açıklamalarına sessiz kalacağını beklemesi bence büyük bir saflıktı. Aziz Yıldırım da kendinden beklenen açıklamayı en sert tondan ve bir o kadar da hukuki sınırlarda yaptı. Açıklamalarının tümünde de haklıydı. Benim anlamadığım Ali Koç'un açıklamalar sonrasındaki sessizliği. Ali Koç kayak tatilinde olduğundan mıdır, yoksa verilecek bir cevabı olmadığından mı bilinmez bu ana kadar Dursun Özbek'e bir cevap vermedi. Oysaki Dursun Özbek'in açıklamalarının bir bölümü doğrudan Ali Koç'u ve Koç ailesini hedeflemişti. Ali Koç'un bu yakışıksız açıklamalara sesini çıkarmamış olması son derece ilginç ve bir o kadar da düşündürücü. Bir başka dikkat çeken nokta ise ortalıkta başkanlık için sempati turları atan Sadettin Saran'ın sessizliği. Fenerbahçe camiası da Saran'ın sessizliğinden rahatsız. Bu kadar önemli ve Fenerbahçe'nin kırmızı çizgileri olan konularda Sadettin Saran'ın sessizliği başkanlık yeterliliğinin de sorgulanmasına neden oluyor. Benim düşüncem, Sadettin Saran'ın 3 Temmuz sürecindeki olumsuz yaklaşımları, kendisinin ve yakın çevresinin "Fenerbahçe şike yapmıştır" minvalindeki açıklamaları ile kendisini bağlamış olması sebebiyle hareketsiz kalmak zorunda kaldığı.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!