Sadettin Saran hakkında şok sözler: "Fenerbahçe şike yapmıştır açıklamalarıyla kendisini bağladı! Onun cezasını çekiyor! Ali Koç neden sessiz kalıyor?"

Ferudun Niğdelioğlu:

Yıldırım'ın açıklamasında dikkat çektiği çok önemli bir nokta var. FETÖ'nün futbol üzerinden büyük kitleleri karşı karşıya getirme ve çatıştırma projesi hala çalışıyor. Aziz Yıldırım, Dursun Özbek'i uyarıyor; "Sportif rekabet ve şampiyonluk uğruna taraftarları karşı karşıya getirme, çatıştırma" diye Özbek'e öğüt veriyor aslında. Tabii ki anlayana!

Görünen o ki sportif rekabet Aziz Yıldırım sonrasında farklı bir boyuta evrildi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yetkili ve etkili yöneticilerinin şampiyonluk uğruna yapmış oldukları Aziz Yıldırım'ın ifadesi ile "ergen" açıklamaları başı sonu düşünülmeden yapılmış açıklamalar.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum