Sağlıklı bir cilde kavuşmanın 6 yolu! Oksidatif stresi düşürüyor...

Bağışıklık sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olan doğal bir antioksidan olan glutatyon vücudumuzda üretilir. Yaşlanma, sağlıksız bir diyet, stres ve toksinlere maruz kalma, glutatyon seviyelerini olumsuz etkileyebilir. Bu güçlü antioksidanın özellikleri sayesinde, oksidatif stresi azaltır ve bu nedenle birden fazla sağlık sorununun riskini azaltır. Yaşlandıkça, glutatyon seviyelerini doğal yollarla artırmanın yollarını öğrenmek önemlidir.

Glutatyon, kistein, glisin ve glutamik asitten oluşan bir tripeptittir. Hyderabad'daki Yashoda Hastaneleri'nin Danışman Doktoru ve Diyabetologu Dr. Somnath Gupta'ya göre, glutatyon ayrıca cilt bakım ürünlerinde de yer alan önemli bir bileşendir. Ayrıca, 2017'de ABD Ulusal Kütüphane'sinde yayımlanan bir çalışma, glutatyonun kırışıklıkları önemli ölçüde azaltmaya yardımcı olduğunu gösterdi.

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'daki geleceği için karar verildi Tek başına kalabalığın önünde durdu Benzine indirim geldi, tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Tarım Kredi Market, bakliyat, makarna, un ve salçalarda indirim yaptı! 2 sigara grubuna daha zam geldi Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam yapılacak