Sahne şovları ve şarkıları dillere pelesenk olan Köfn Grubu dağıldı mı? İşte iddiaları güçlendiren o paylaşım...

Son dönemlerin en popüler müzik gruplarından biri olan Köfn, birçok şarkısıyla listelerde üst sıralarda yer alarak büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Ancak, grup üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'in sosyal medyada birbirlerini takipten çıkması sonrası "Köfn dağıldı" haberleri hızla yayıldı. Peki bu iddialar doğru mu? Köfn grubu dağıldı mı?

Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'in sosyal medyada birbirlerini takipten çıkması sonrası "Köfn dağıldı" haberleri hızla yayıldı. Bu gelişme, hayranlarını üzdü ve grupta bir ayrılık yaşanıp yaşanmadığı konusunda endişelere neden oldu. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, bu durum müzik dünyasında ve hayranlar arasında büyük yankı uyandırdı.

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi! İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış geliyor...