Sahne şovları ve şarkıları dillere pelesenk olan Köfn Grubu dağıldı mı? İşte iddiaları güçlendiren o paylaşım...

YAKIŞIKLI ŞARKISI ÇOK SES GETİRDİ

Simge Sağın'la beraber çıkardıkları "Yakışıklı" şarkısıyla da gönülleri iyice fetheden Köfn hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Ev arkadaşı olmak için birbirlerine ulaşan bu ikili Türkiye'nin kısa sürede en popüleri arasına giren müzik gruplarından birinin temelini atmışlar.

Köfn, 2018 yılında Salman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından kurulan bir müzik grubudur. Grup, özellikle "Bi' Tek Ben Anlarım" adlı şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Köfn, kısa sürede popüler olmayı başaran ve müzik listelerinde üst sıralara tırmanan şarkılarıyla tanınmaktadır.

Grubun dinamik ikilisi, birlikte ürettikleri müziklerle ve sahne performanslarıyla dikkat çekmektedir. Ancak son zamanlarda grup üyelerinin sosyal medya üzerinden birbirlerini takipten çıkmaları, grubun dağıldığı yönünde spekülasyonlara neden oldu. Bu gelişmeler hayranlar arasında üzüntü ve endişeye yol açtı. Resmi bir açıklama yapılmadığı için durum belirsizliğini korumaktadır.

Semih Çelik'i destekleyip örgütleştiler: Bebek bacakları keseceğiz! Kız çocuğunun genital bölgesine kolonya döktürüp yaktırdılar! Fatih Portakal'a göre Süleyman Soylu'nun suçlu olduğu cinayetler! Adli bilişim uzmanından banka müşterilerine uyarı! İki genç kızı canice öldüren Semih Çelik'in odası görüntülendi! İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış geliyor...