Sakla Beni dizisi son bölümde neler yaşandı? Mete ve İncila kopuyor mu?

İNCİLA'DAN KADİR'E REST

Kadir ile kapıdan çıktığı gibi ona kızan İncila, evlilikten korktuğu için kaçmak istediğini söyledi. İncila'yı babaannesine götüren Kadir ise onun kaçacağından bahsetti. Dedesi ve eniştesi İncila'nın üzerine giderken Afife de torununu korudu. Kendisine kimsenin hak vermediğini belirten Kadir'in öfkelendiğini gören İncila, "Madem bana bu kadar güvenmiyorsun, at o yüzüğü kurtul benden" dedi.

Bunun üzerine babaanne Afife; Kadir'i, eşini ve oğlunu evden yolladı. Torununu karşısına alan Afife, ona tekrar Kadir'i isteyip istemediğini sordu. İncila, evlenmek istediğini söylerken; o sırada eve gelen Müberra da annesine kızdı.

Üçü otururken Mete'nin telefonuyla şoke olan İncila, halasının isteğiyle hoparlörü açtı. Mete de Naz'ın kendisini odaya kilitlediğini söyleyip ondan yardım istedi.

İncila Naz için yola koyulurken; Gülten de oğlu Mete eve gelmediği için evi birbirine kattı.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü