Sakla Beni dizisi son bölümde neler yaşandı? Mete ve İncila kopuyor mu?

İNCİLA VE METE YÜZLEŞTİ

Mete'nin bekar evine gidince Naz'ın orada olmadığını gören İncila; kendisinden uzak duramayan Mete'ye tepki gösterirken, "Yıllardır hayalini kurduğum sen, tam bir hayal kırıklığı çıktın" dedi. Mete de ısrarla onu çok sevdiğini söyledi.

İncila gözyaşlarıyla Mete'nin yanından ayrılıp evine gittiğinde Kadir'i karşısında gördü. Ona çiçek alan ve çocukken çok sevdiği çikolatayı getiren Kadir, giderken; "Bir şey olursa ara. İki elim kanda olsa gelirim" dedi.

KONT ZİYA'DAN KADİR'E DESTEK

Kont Ziya duydukları sonrasında Naz'ın ailesini ziyarete gitti. Aynı anlarda Atıf'ta Cemile ile İncila konusunda konuştu. İçi rahat etmeyen Atıf, İncila'nın babaannesiyle görüşmek istedi.

Yaşananları duyan Ziya ise Mete'yi alıp Atıf'a gitti. Artık Atıf'ın evini kendi adamlarının koruyacağını söyleyen Ziya, kamera kayıtlarını da izledi. Bu durumu İcila'ya haber veren Emine ise "Senin aşık olduğun adam Mete Bey mi?" diye sordu.

Mete, Naz'ı dedesi Ziya konusunda uyarırken; İncila babaannesiyle alışverişe çıkacağını Kadir'e haber verdi. Kadir de annesini onların yanına bırakacağını ifade etti.

Kadir ile görüşmek isteyen Ziya, harekete geçti. Onu dinleyen Kont Ziya, Kadir'i haklı buldu. Mete'nin bu konuya isyan etmesine sinirlenen Ziya, ona tokat atıp "Bu konu bizim için kapandı" diye son sözü söyledi.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? Fenerbahçe Bodrumspor maç özeti ve golleri izle! beIN Sports özet İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü