Sakla Beni dizisi son bölümde neler yaşandı? Mete ve İncila kopuyor mu?

METE'DEN KADİR'E DARBE

Ancak bunu kabul etmeyen Mete ise Kadir'in devralmaya çalıştığı otoparka gitti. Kadir'e sürpriz yapan Mete, otoparkı devraldığını açıkladı.

Kadir'in başına gelenleri öğrenen İncila, Mete'ye hesap sormaya giderken; Afife de yıllar önce kendisini Atıf'tan ayıran Kont Ziya'ya gitti. İncila'nın torunu olduğunu ifade eden Afife, ondan uzak durması için Ziya'yı uyardı.

"ARTIK AİLEMİZİN BİR FERDİ OLACAKSIN"


Aynı anlarda Mete'ye herkesten korkması gerektiğini söyleyen İncila, karşısına gelen Naz'a da karar değiştirmediğini "Bizi rahat bırakın" sözleriyle ifade etti.

Onları kapıda gören Ziya ise Kadir'e "Sen ailemizin bir ferdi olacaksın. Ootoparka seni ortak yapacağım, sen işleteceksin. Kızımızın düğününü de tez zamanda yapacağız" ifadelerini kullandı.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar Narin'in büyük abisinden katil kim sorusuna cevap gibi paylaşım Fenerbahçe Bodrumspor maç özeti ve golleri izle! beIN Sports özet Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu Poşetteki kan insana ait değilmiş