Sakla Beni dizisinde büyük seçim! İncila hamile mi? Ozan ile İncila evlenecek mi?

İncila ve Mete aşkı iyice çıkmaza girdi. İncila'ya rağmen Naz ile evlenen Mete İncila'nın hala onu sevdiğini öğrenince artık durulmadı. İncila'nın başkası ile evlenmesine engel olmaya çalışmasına rağmen elinden bir şey gelmiyor. Mete ve İncila'nın sonu ne olacak? Ozan ile olası evliliği engellemeye çalışan Füsun, İncila'nın hamile olup olmadığını araştırıyor. Peki, Sakla Beni 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Mete, İncila ile Ozan'ın düğününe razı olacak mı?

Perşembe akşamlarının fenomeni haline gelen Sakla Beni Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Sakla Beni dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekrana geliyor. Pek çok dizi bu hafta yeni bölümü ile yayınlanmazken Sakla Beni yeni bölümü izleyenleri sevindirdi.

Gıda sahtekarları yine iş başında! Sucuğa eşek eti karıştırmışlar 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı Emekli ve asgari ücret zammı ne kadar olacak? Poşetteki kan insana ait değilmiş İstanbul Boğazı'nda 1 Milyonluk düğün! Hazırlıkları 1 yıl sürdü İtalyanlar Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü transferini duyurdu