Salak Milyoner filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Bugün Show TV ekranlarında 22:45'te yayınlanacak olan Salak Milyoner filmi oyuncu kadrosu ve konusu merak edilerek araştırılmaktadır. Peki Salak Milyoner filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte filme dair detaylar...

Defile bulmak için İstanbul'a gelen 4 arkadaşın büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. 1974 yapımı komedi sinema filminin yönetmen koltuğunda Ertem Eğilmez oturmuştur. Filmde Türk sinemasının önemli ve sevilen isimleri Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Münir Özkul, Adile Naşit ve Halit Akçatepe rol almıştır. Ailenizle birlikte keyifle izleyeceğiniz, gülmekten karnınıza ağrılar gireceği filmi Sadık Şendil kaleme almıştır. İşte filme dair detaylar...

SALAK MİLYONER FİLMİ KONUSU

Kayserili Behçet (Ali Şen), ölüm döşeğinde oğulları Saffet (Kemal Sunal), Himmet (Zeki Alasya), Hayret (Metin Akpınar) ve Gayret (Halit Akçatepe)'e İstanbul'a gidip Mehmet Çavuş'u bulmalarını ve Mehmet Çavuş'ta onlara ait bir define haritası olduğunu söyler. Dört kardeş arasında altınların nasıl paylaştırılacağına bir türlü karar veremeyen Uyanık kardeşler, Hanımlarını da ayarlayarak birbirlerinden habersiz İstanbul'a doğru yola çıkarlar. Ancak ne kötüdür ki tren istasyonunda dördünün yolları kesişir. Bunun üzerine İstanbul'da yepyeni bir komedinin temelleri atılır.

Kardeşler İstanbul'un altını üstüne getirirler. Başlarına gelen olaylar sonunda hanımları da İstanbul'a gelir ve Mehmet Çavuş'un evine yerleşirler. Definenin aslında Mehmet çavuş'un evinin altında olduğunu bilmeden günlerce İstanbul'u delik deşik ederler. Bu yüzden pek çok kez karakolluk olan kardeşler sonunda hazinenin Mehmet Çavuş'un evinin altında olduğunu fark ederler. Fakat bu sefer de Mehmet'e belli etmeden evin altını nasıl kazacaklarını düşünürler. Köylerinden kocalarını basmaya gelen Gülsüm, Emine ve Himmet'in hanımı kazılan tüneli saklamak için bir çare bulurlar. Bu aşamada acemi defineciler evin temeline ulaşmıştır. Himmet'in define sandığı bakır kabı çekmesiyle ev temelden sarsılır ve yıkılır. Kardeşler, Kayseri’ye geri döner. Saffet tarlayı sürerken saban bir şeye takılır. Himmet ise çıkan küpü kırar. Kırılan küpün içinden altınlar çıkar.

SALAK MİLYONER FİLMİ OYUNCU KADROSU

Kemal Sunal -Saffet
Zeki Alasya -Himmet
Metin Akpınar -Hayret
Halit Akçatepe -Gayret
Meral Zeren -Emine
Münir Özkul -Mehmet Çavuş
Adile Naşit -Mesude
Hulusi Kentmen -Komiser
Ali Şen -Kayserili Behçet
Perran Kutman -Gülsüm
Rukiye Göreç -Alev

Kayısıyla 10 yıl gençleşin! Mucize kür ile muhteşem görünüm... GRİ kategorideki terörist etkisiz hale getirildi Erdoğan'daki 'tarak' kimlere dert oldu?
Sonraki Haber