Samar Dadgar ile üçüncü evliliğini yapan Özcan Deniz ikinci kez baba oluyor

1,5 yıldır birlikte olan şarkıcı Özcan Deniz ve İranlı modacı Samar Dadgar, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir nikahla dünyaevine girdi. Feyza Aktan ile evliliğinden Kuzey Deniz adında bir erkek çocuğu bulunan 50 yaşındaki şarkıcı Özcan Deniz'in hayatını birleştirdiği kendisinden 21 yaş küçük Samar Dadgar'ın hamile olduğu öğrenildi. Özcan Deniz, Feyza Aktan ile de hamile kaldıktan sonra nikah masasına oturmuştu.

1991 yılında evlendiği Handan Deniz'den 2000 yılında boşanan Özcan Deniz, 2018 yılında Feyza Aktan ile ikinci evliliğini yapmıştı. Kuzey Deniz adında bir erkek çocuğu bulunan Feyza Aktan ile Özcan Deniz olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ünlü şarkıcı, Samar Dadgar ile üçüncü evliliğini yaptı. Özcan Deniz, annesi Kadriye Deniz'in onaylamadığı İranlı sevgiliiyle gizlice evlendi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları